Gespreksavond met Guillaume Van der Stighelen

Guillaume VanderstichelenWillemsfonds Kapellen en CC Jean Speth organiseren op dinsdag 20 maart een gespreksavond met Guillaume Van der Stighelen. Onnodig u Guillaume Van der Stighelen voor te stellen. Naast het schrijven van heel wat columns en artikels waarin hij zijn visie over maatschappelijke thema’s weergeeft, heeft hij een boek uitgegeven met de tittel  “Samen door een deur”. De ondertitel van het boek dat hij voor bespreekt is : Hoe wij, kinderen van de Verlichting, onze samenleving moeten beschermen. Deze gespreksavond vindt plaats in ’t OUD GEMEENTEHUIS, ZAAL DE KROON Antwerpsesteenweg 2 te 2950 Kapellen op 20 maart 2018 om 20u00.

 

vrijdag 2 maart 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: