Groepsaankoop energie

energielampNet zoals in 2017 organiseert de provincie Antwerpen in 2018 een groepsaankoop groene stroom en gas. Iedereen uit de provincie kan intekenen. Vorig jaar was dit een succes. 2016 gezinnen uit Kapellen schreven zich in voor de aankoop. 1.414 van hen stapten over naar een voordelig en groen groepsaankoopcontract. Dit zorgde voor een besparing in CO2-uitstoot van maar liefst 1.127 ton. Burgers zijn bijgevolg bezorgd om hun energiefactuur en om het milieu. Intekenen kan tot 25 september 2018. De gemeente Kapellen zal deze mogelijkheid tot aankoop ondersteunen door deze onder de aandacht te brengen van de bevolking via de website en de Info Kapellen. Intekenen zal kunnen via een internetloket. Voor degenen die hier niet mee vertrouwd zijn, zal het gemeentebestuur tijdens de maanden augustus en september de mogelijkheid voorzien om een afspraak te maken met een medewerker van de dienst Publieke Ruimte & Leefmilieu.

dinsdag 10 april 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: