Groepsaankoop zonnepanelen

zonnepanelenDe voorbije 3 jaar organiseerde de provincie Antwerpen in samenwerking met iChoosr een groepsaankoop voor zonnepanelen. Ook voor 2018 staat dit op het programma. Vele mensen kiezen voor zonne-energie. Eerst en vooral is deze vorm van energie een onuitputtelijke energiebron en zorgt de plaatsing ervan voor een lagere CO2-uitstoot. Gezien je zelf elektriciteit produceert, bespaar je ook op energiekosten. De vorige groepsaankoop was een groot succes. Zo werden er in 2017 in Kapellen via deze actie 51 installaties met in totaal 720 panelen geplaatst. Dit zorgde voor een besparing in CO2-uitstoot van maar liefst 32,1 ton. Inschrijven kan van 30 april tot en met 7 augustus 2018. De installatie gebeurt door lokale installateurs. De gemeente Kapellen ondersteunt deze actie door deze onder de aandacht te brengen van de burgers via de website en de Info Kapellen. Mogelijk worden ook info-avonden georganiseerd.

vrijdag 13 april 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: