Op 22 april zetten kunstenaars hun atelier open

openatelierZondag vindt de derde Open Atelierroute plaats. Op deze dag openen maar liefst 14 ateliers hun deuren voor jou. Hier kan je bijkomende info en de brochure downloaden. Je vindt hierin alle informatie over de ateliers en twee uitgestippelde fietsroutes. Je de brochure met alle ateliers en een fietsroute ook oppikken aan het infopunt. Dit jaar is dat de bibliotheek aan het Dorpsplein waar je de nieuwe collectie van de KUNSTTOREN kan bewonderen. Wanneer: zondag 22 april van 11u00 tot 17u00. Infopunt Bibliotheek, Dorpsplein 15 Kapellen.

vrijdag 20 april 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: