Kapelse Open Vld heeft lijst klaar voor gemeenteraadsverkiezingen

IMG_1758In aanwezigheid van zo’n 150 leden en sympathisanten heeft Open Vld Kapellen tijdens een gezellige lente BBQ haar kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 aan het grote publiek gepresenteerd. Naast een 5 jongeren werd bij het samenstellen van de lijst ook een plaats voorzien voor vertegenwoordigers uit de verschillende wijken. Opvallende nieuwe namen hierbij zijn Luc Lamine en Inge Cornelissen voor Hoogboom Marcel Denisse voor Putte en Marie Van Blerk uit Kapellenbos. De lijst wordt getrokken door burgemeester Dirk Van Mechelen en geduwd door Frederic van Haaren. Met een mix van ervaren bestuurders en nieuwe kandidaten trekt Open Vld Kapellen met vertrouwen naar de stembusslag van 14 oktober.

dinsdag 1 mei 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: