Ook niet-Belgen kunnen kiezen op 14 oktober

verkiezingen1Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018, kunnen de burgers van vreemde origine die in België verblijven, zich onder bepaalde voorwaarden inschrijven als kiezer voor deze verkiezingen. Degenen die zich ingeschreven hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2000, 2006 of 2012 zich niet meer als kiezer moeten inschrijven voor de verkiezingen van 2018. Om zich in te schrijven, kunnen burgers van een Europese lidstaat het inschrijvingsformulier (dat u hier kan downloaden) invullen en afgeven vóór 31 juli 2018 aan het gemeentebestuur. Voor meer info klik hier.

vrijdag 4 mei 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: