Roparun op 21 mei 2018

roprarunHet college van burgemeester en schepenen verleent toelating aan de Stichting Roparun voor het organiseren van de jaarlijkse estafetteloop (Roparun). Deze 27ste editie van de estafetteloop vindt plaats op zaterdag 19 mei 2018 en start op twee verschillende locaties: Parijs en Hamburg. Net zoals vorig jaar, neemt ook dit jaar team Lekkerkerk deel aan de Roparun. Zij zullen met een team van 8 personen overnachten op een locatie in onze gemeente die gratis ter beschikking wordt gesteld.  De route loopt als volgt: Puihoek (Ekeren) – Klein Heiken – Heiveldlaan – Frans De Peuterstraat – Antwerpsesteenweg – Dorpsstraat – Kapelsestraat – Ertbrandstraat – Antwerpsestraat (Nederland).

donderdag 17 mei 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: