Kapellen neemt deel aan bizLocator

bizlocatorHet college van burgemeester en schepenen beslist deel te nemen aan het project bizLocator, een online platform voor bedrijfsvastgoed.Starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit in Kapellen kunnen in de toekomst terecht op bizLocator. Zowel vastgoedmakelaars, overheden als professionele aanbieders kunnen op bizLocator bedrijfsvastgoed plaatsen. BizLocator brengt een overzicht van zowel leegstaande winkels en horecazaken als kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden. Dankzij bizLocator krijgen we één actueel overzicht van beschikbare ruimte om te ondernemen.

dinsdag 22 mei 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: