Kindergemeenteraad

kindergemeenteraadTijdens de laatste bijeenkomst van de kindergemeenteraad op vrijdag 8 juni 2018 zullen de leden van het college van burgemeester en schepenen aanwezig zijn. De raad start om 10u00 in de raadszaal van het Beukenhof. In de evaluatie van vorig schooljaar gaven zowel leerkrachten, directie als kinderen aan dat de bijeenkomst waarop het college aanwezig was een grote meerwaarde betekende voor de kindergemeenteraad. De verschillende scholen hebben dit jaar weer heel wat werk geleverd en daarover gaan ze met het college in interactie. Hun voorstellen zullen ze ook presenteren op dinsdag 19 juni 2018 om 19u0ou alle gemeenteraadsleden. Dit voorafgaand aan de zitting van de maandelijkse gemeenteraad.

donderdag 7 juni 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: