Kom mee genieten op Pulptuur nu zondag 1 juli vanaf 13u00

pulptuur18Radio Guga trapt zondag Pulptuur af om 13u00u op podium Vijver. Verder op het programma: Ingeborg, SONS, Jean Bosco Safari met een Beatles-tribute, Nele Needs a Holiday, Zannemie & De Bende. Johnny Trash brengt muzikale comedy in de tent. In de Sint-Jacobuskerk kan je terecht voor het rustigere werk met onder andere accordeonist Philippe Thuriot met Bach in Time. En natuurlijk staat er weer veel lokaal talent op de zes podia in het park. Afsluiter is het wereldberoemde lokale DJ-duo Team Gomorris. Aan de speeltuin vind je het kinderdorp met twee interactieve circusvoorstellingen, circusworkshops en grime. Ook aan podium Basket kan je naar de grimecaravan met glittertattoo’s van Roodvonk. En daar vind je ook de gezellige vertelcaravan. Alles is gratis, wat kan je nog meer wensen. De volledige programmatie vind je hier

vrijdag 29 juni 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: