Kom alles te weten over de Tour in Antwerpen

tourWillemsfonds Kapellen organiseert op woensdag 4 juli een voordracht over de geschiedenis van de Tour in Antwerpen met René Vermeiren. René Vermeiren, de wielerkenner en omroeper bij veel wielerwedstrijden schreef een boek over de bijzondere relatie van de Scheldestad met de Tour de France. In dit boek gaat Vermeiren gedetailleerd, in woord en beeld, terug tot de eerste kennismaking in 1954 en alle verdere passages van de Tour in de provincie Antwerpen. Tour d’Anvers wordt aangevuld door een beschrijving van alle Antwerpse renners, de “Antwerpse reuzen van de Tour”. Dit zijn Tom Boonen, Rik Van Looy, Rik Van Steenbergen, Stan Ockers, Herman Van Springel…..Aan de vooravond van de start van de Tour 2018 komt René Vermeiren ons daarover vertellen. Deze avond heeft plaats in ’t OUD GEMEENTEHUIS, ZAAL DE KROON Antwerpsesteenweg 2 te 2950 Kapellen op woensdag 4 juli 2018 om 20u00. Graag uw aanwezigheid melden via wfkap@skynet.be

maandag 2 juli 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: