Stoppenton ten voordele van Feestvarken vzw

stoppenton2Het college van burgemeester en schepenen kreeg van het OCMW de vraag om een stoppenton te mogen plaatsen om zo kurken in te zamelen voor Feestvarken vzw. Feestvarken vzw heeft als doelstelling kinderen die in armoede leven een fijne verjaardag te bezorgen met een leuk verjaardagspakket. Sinds begin 2018 werkt OCMW Kapellen samen met Feestvarken vzw. Feestvarken vzw werkt louter op basis van giften. De pakketten worden ingepakt in samenwerking met Monnikenheide, zowel de opslagplaats als helpers bij het inpakken. In ruil hiervoor worden kurken verzameld voor het kurkenatelier van Monnikenheide op verschillende plaatsen. Het college gaf toestemming om deze stoppenton te plaatsen in de bibliotheek op het Dorpsplein.

maandag 9 juli 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: