Partytijd in het gemeentepark met Cocojr.& the All Stars

cocojrWe kennen hem nog van de toen immens populaire Dinky Toys. Donderdag 26 juli laat Cocojr. met zijn band the All Stars de bomen swingen in het gemeentepark te Kapellen. Ook uw muzikale smaakpapillen worden geprikkeld door een kruidige cocktail van pop, rap, funk, R&B, reggae, soul en dance. Dit is alvast een voorsmaakje van “Kapellen Feest – Bal Dirk Van Mechelen” van 20 oktober  waar Cocojr als gastvedette zal optreden. Je bent morgen welkom voor dit gratis Engie – Parkies optreden vanaf 19u30 uur. Optreden start om 20u15 uur. Bonnetjes kopen kan tot 23u00. De drank- en snacktogen – o.m. bier, wijn, frisdrank én cocktails – sluiten om 23u15.

woensdag 25 juli 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: