Aanvraag plaatsen foodtruck ter hoogte Dorpsplein 26

dorpspleinDe nieuwe zaakvoerder van de broodjeszaak, gelegen Dorpsplein 26, heeft een aanvraag ingediend voor het plaatsen van een foodtruck ter hoogte van de vergunde terraszone zodat de handelsactiviteiten tijdens de verbouwingswerken in het pand kunnen verder worden gezet. De periode gaat van 10 september tot 27 oktober 2018. De foodtruck heeft een afmeting van 4,2 * 2,1 * 2,9 meter en zal bekleed worden met matte zwarte folie zodat hij een zachte uitstraling heeft ten opzichte van de omgeving. Hij zal geplaatst worden met de opening naar het Dorpsplein waardoor er nog een 2 meter overblijft tussen de foodtruck en het voetpad. Hier wenst de aanvrager een 6-tal kleine tafeltjes te plaatsen. Het college van burgemeester en schepenen geeft hiervoor toelating.

dinsdag 11 september 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: