Gewoon Doen: 45 blauwe lopers tijdens Kermisloop

sportvldHet is een traditie dat onze Open Vld een afvaardiging sportieve leden en sympathisanten afvaardigt naar de Kermisloop te Putte. Net zoals vorig jaar mochten ze vooraf gebruik maken van het portaal van de Sint Dionysius kerk om zich om te kleden. Maandag 15 oktober toerden weerom 45 Open Vld’ers mee door de Putse straten met hun blauwe T shirt. De euforie van de verkiezingsoverwinning zat bij een aantal nog in de benen n maar toch hielden ze vol en konden ze nadien verbroederen met hun supporters. Volgend jaar zijn we opnieuw op post met ons sportief blauw bloed in Putte.

dinsdag 16 oktober 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: