Gunningen voor het tijdelijk dienstencentrum

dienstencentrumHet ontwikkelingsproject “Kap3llen” bouwt op de site van het Bruggeske een nieuw Administratief centrum, Werkwinkel en Dienstencentrum en e en 60-tal assistentiewoningen. Om de zorg- en dienstverlening van het huidig Dienstencentrum op de site van het Bruggeske gedurende de bouwwerken te overbruggen voorziet de gemeente in een tijdelijke herlocatie naar de nabijgelegen site van het Koninklijk Technische Atheneum (Christiaan Pallemansstraat). De werken op de site van het Bruggeske starten in maart 2019. De aanleg van de prefab constructie en bijhorende nutsvoorzieningen van en voor het tijdelijke Dienstencentrum  zal van start gaan begin 2019. Volgende opdrachten werden toegewezen:
– nutsvoorzieningen en verhardingen toegangswegen aan de firma Boden te Essen voor een bedrag van  € 26.592,01 incl.btw
– levering, plaatsing en huur en onderhoud van 25 moduleerbare units voor 23 maanden aan de firma Algeco voor een prijs van € 281.488,77 incl. btw
– de inrichting van de keukenzone met verhuis van de te recupereren toestellen en installatie van de nieuwe toestellen (firma Palux – € 31.272,45 incl. btw) en plaatsing dampkappen (firma Irix – € 8.107,00 incl. btw)
– een deel van het los meubilair wordt gegund aan Benofice tegen de prijs van € 10.956,55 incl. btw

vrijdag 23 november 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: