Opsporing verzocht: wie zijn Kapelse sportkampioenen?

sportkampioenenKapellen vraagt uw medewerking om op zoek te gaan naar de super sporters van 2018. Iedere Kapelse sportploeg of individuele sporter, die in het jaar 2018 een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd, komt in aanmerking voor huldiging. Wie een titel behaalde op een WK, een EK of op Belgisch, Vlaams of provinciaal niveau is er sowieso bij. (Eerste plaatsen op een clubkampioenschap tellen niet mee.) Ook wie een 2de of een 3de plaats behaalde op WK, EK, BK of VK wordt gehuldigd. De prestaties van sporters/ploegen zonder titels of medailles worden eerst nog gewikt en gewogen. Drie jury’s – Kapelse ex-topsporters, (sport)journalisten en sportinstanties – kiezen ook de Kapelse Sportploeg van het Jaar. Diezelfde jury’s én het grote publiek (via een online poll op www.kapellen.be in februari ) kiezen ook de Kapelse Sportfiguur van het Jaar. Sporters en sportploegen die een kampioenstitel behaalden, komen sowieso in aanmerking voor deze titels. Atleten of ploegen die geen eerste plaats behaalden, maar wel een uitzonderlijke prestatie neerzetten in 2018, kunnen zich ook kandidaat stellen. Kandidaturen kan je t.e.m. 31 december indienen via www.kapellen.be/sportgala.

maandag 26 november 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: