Kapelse gemeentebestuur huldigt afscheidnemende mandatarissen

bloemenruikerNa de gemeenteraad werd in de trouwzaal op de benedenverdieping van het Beukenhof een receptie aangeboden aan de gemeente en OCMW raadsleden van de gemeente Kapellen. Open Vld burgemeester Dirk Van Mechelen dankte alle raadsleden voor de constructieve medewerking waarbij iedereen zich ingezet heeft om het voor de burgers nog aangenamer te maken om te wonen in Kapellen. Het einde van de legislatuur betekent ook het einde van de politieke carrière voor een aantal mandatarissen. Voor sommigen mogelijk tijdelijk voor andere waarschijnlijk definitief. Burgemeester Dirk Van Mechelen had dan ook voor elk van hen een zeer gevarieerd en aangenaam dankwoord klaar waardoor de talrijke aanwezigen soms nog iets meer te weten kwamen van hun ex collega’s.  Elk afscheidnemend gemeenteraadslid kreeg een bloemetje of een fles wijn aangeboden uit handen van de aanwezige schepenen. Voor Open Vld werd afscheid genomen van Gert Van de Perck – Nelen, Mathias Adriaenssens en Jac Van Gansen. Aangezien de OCMW in de toekomst niet meer in haar huidige vorm blijft bestaan moest ook afscheid worden genomen van deze raadsleden. Voor Open Vld ging het om Inge Wagemans, Karin De Beukelaar – Kennis , Monique Wouters – Van der Tol, Lien Van Mechelen, Jef Denisse en Jac Vangansen. Open Vld Kapellen wil langs deze weg ook haar waardering uitbrengen voor het engagement van deze mandatarissen in de voorbije periode en dankt hen van harte.

donderdag 20 december 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: