Bestuursakkoord 2019 – 2024 ondertekend

MGOR0590Na de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 hebben de huidige coalitiepartners beslist om Kapellen de volgende 6 jaar verder te besturen. Op basis van hun verkiezingsprogramma werd dan ook een bestuursakkoord uitgeschreven dat als basis dient voor het beleid de komende 6 jaar. De leden van onze Open Vld afdeling hebben tijdens het ledencongres van 16 december goedkeuring gegeven aan het onderhandelde bestuursakkoord waarop dit gisteren door de beide voorzitters van de coalitiepartners ondertekend werd. De volledige tekst ervan kan je hier downloaden.

vrijdag 28 december 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: