Algemeen eenrichtingverkeer in Julien Breugelmansstraat

enkelrichtingVan 1 januari tot en met 30 juni is er een proefopstelling in de Julien Breugelmansstraat. In deze periode zullen alle bestuurders ook fietsers en bromfietsen klasse A verplicht worden het eenrichtingsverkeer te volgen. Aanleiding van deze beslissing is de zeer smalle rijweg in het begin van de straat en de gevaarlijke bocht aan het einde van de straat. Fietsers zullen kunnen omrijden via de Engelselei of de fiets aan de hand moeten nemen. Bromfietsers type A zullen verplicht worden om te rijden via de Engelselei of alternatieve route. Deze weggebruikers zullen ook niet meer naar rechts mogen draaien komende vanuit de Berkenlaan.

donderdag 3 januari 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: