Open Vld mandatarissen leggen de eed af tijdens eerste gemeenteraad

cbsgrkOp de installatievergadering van de Kapelse gemeenteraad kon je gisteren niet naast de opvallende meerderheid van Open Vld verkozenen die de eed aflegden. Immers door haar grandioze verkiezingsuitslag op 14 oktober 2018 behaalde onze afdeling met 15 op 29 zitjes in de gemeenteraad een absolute meerderheid. Ook in het Bijzonder Comité van de Sociale Dienst waar we 4 van de 8 mandaten bekleden en  in de Politieraad waarin 6 van de 10 Kapelse raadsleden van Open Vld zijn is onze meerderheid duidelijk zichtbaar. Gisteren legden alle mandatarissen de eed af waardoor het werk tot 2024 echt kan beginnen. Open Vld Kapellen wenst alle Kapellenaren nogmaals te danken voor het vertrouwen en de steun die tot dit verkiezingsresultaat geleid heeft.

vrijdag 4 januari 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: