Bevlogen toespraak van Bart Somers boeit talrijke aanwezigen

IMG_9746De nieuwjaarsreceptie van onze afdeling die voor de laatste keer in ’t Bruggeske plaats vond kon opnieuw rekenen op een massale belangstelling. Voorzitter Bruno Kuylen dankte de uittredende mandatarissen en bracht in zijn toespraak hulde aan Jacky Buchmann die vorig jaar op 24 mei overleed. Bart Somers, de beste burgemeester van de wereld, gaf in zijn toespraak aan dat ons land groot en welvarend geworden is door internationale afspraken te maken. Hij hield de volle zaal in de ban en gaf aan dat liberalen wel verantwoordelijkheden durven opnemen en dat ook aan de kiezer zullen overbrengen in een ambitieus 2019. Foto’s van onze receptie kan je vinden in ons fotoalbum.

maandag 7 januari 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: