Riolerings- en wegeniswerken Akkerstraat – goedkeuring voorontwerp

rioolNaar aanleiding van de slechte staat van de riolering in de Akkerstraat werd in overleg met Aquafin/Water-link beslist om een gescheiden rioleringsstelsel in de Akkerstraat aan te leggen. Naast een gescheiden rioleringsstelsel wordt de weg volledig nieuw aangelegd. De voetpaden hebben een variabele breedte van 1.70 tot 2.50 meter.  De parkeervakken hebben een breedte van 2.00 meter, de rijstrook een breedte van 4.50 meter.  Gelet op het feit dat de rijbaan smal is zullen er uitwijkstroken aangelegd worden.  De werken gaan van start half mei 2019, en worden begroot op een bedrag van € 1.660.000,00. De bewoners van de Akkerstraat zullen in de maand januari uitgenodigd worden op een hoorzitting, waarin de fasering en detail van de werken voorgelegd zullen worden.

dinsdag 8 januari 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: