Verhuis inboedel ’t Bruggeske en Den Biz

verhuisIn de loop van deze maand wordt er gestart met de verhuis van ’t Bruggeske en Den Biz. Al de materialen die herbruikbaar zijn, worden door de diensten van de gemeente weggehaald en gestockeerd in het gemeentemagazijn. Overige materialen zoals stoelen, tafels, toogelementen, bureau’s, kasten, luidsprekers, boeken-schabben en nog veel meer zullen geschonken worden aan Kapelse verenigingen. Kijkdag voor de verenigingen is op 2 februari. Al de verenigingen zullen ook per mail hiervan op de hoogte worden gebracht. Iedere vereniging zal zelf moeten instaan voor het transport van de goederen waarop zij een optie genomen hebben.

woensdag 9 januari 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: