Streekplatform Voorkempen

overeenkomstIn september 2018 werd een overeenkomst ondertekend tussen het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Departement Werk en Sociale Economie en IGEAN Milieu en Veiligheid. Daarmee werd het startschot gegeven om actiegericht een samenwerkingsverband streekbeleid in deelgebied Noord van de Igean-regio op te zetten. In het streekplatform Voorkempen zullen de lokale besturen, de provincie Antwerpen, SELAB, KINA en de sociale partners werken rond het thema fietsmobiliteit. Voor de uitwerking van dit project wordt een stuurgroep en een projectteam opgericht. Kapellen zal hieraan deelnemen.

vrijdag 1 februari 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: