Parkeerregime Lieven Gevaertstraat

parkeerverbodHet schepencollege heeft een ontwerp van aanvullend reglement met betrekking tot de politie van het wegverkeer laten opmaken. Het betreft de regeling van het parkeerregime in de Lieven Gevaertstraat, aan het begin van de KMO-zone Vloeiende. Het parkeren wordt enkel toegelaten op twee zones langsheen de Lieven Gevaertstraat langs de panden met pare en onpare huisnummers. Op twee andere plaatsen wordt het stilstaan en parkeren verboden. Dit om kruisend verkeer vlot te laten verlopen, aangezien geparkeerde vrachtwagens momenteel zorgen voor een verkeersonveilige situatie. De gemeenteraad zal zich kortelings over dit ontwerpreglement uitspreken.

woensdag 6 februari 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: