Woensdag vriendschapsdag in de Bib

bib2Elke woensdag in de maand maart valt er iets te beleven rond het thema vriendschap.
• Woensdag 6 maart kan je met je peuter(s) komen genieten van de film ‘Rita en de Krokodil’ in de bib van Kapellen. Nadien kan je nog gezellig samen knutselen.
• Woensdag 13 maart maak je je eigen vriendschapsbandje in de bib filiaal Putte. Je kan meedoen wanneer het je uitkomt tussen 14u00 en 16u30. De materialen zoals touwtjes in verschillende kleuren en kraaltjes zullen klaarstaan je wordt met open armen ontvangen door iemand die je verder op weg helpt.
• Woensdag 20 maart kan je om 14u00 in Putte genieten van een theaterstuk ‘Beste vrienden voor … altijd?’ van Studio Gekko, het Gezond Gek en Geniaal productiehuis. Vrienden maken leer je als kind en soms houd je die een leven lang. Wat zou een leven zijn zonder vrienden? Hartsvriendinnen, BFF – Best Friends Forever, maten, makkers, soulmates,…We hebben vrienden in alle geuren en kleuren. Hoeveel échte vrienden kan je eigenlijk hebben? Herken je échte …
• Op woensdag 27 maart ten slotte, kan je van 15u00 tot 17u00 terecht in de bib van Kapellen als je wil deelnemen aan een heuse toneelvoorstelling. Het theatergezelschap Kip van Troje geeft een interactieve theaterworkshop waar jij een rol in kan spelen! Taal, poëzie, samenspel en improvisatie worden één mooie smeltkroes.

woensdag 6 maart 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: