Toetreding vzw Bosduin door de gemeente Kapellen

BosduinDe VZW Bosduin overkoepelt alle aangesloten bedrijven gelegen in de industriezone Bosduin Kapellen & Kalmthout en de bedrijven die daarrond gelegen zijn. De oprichting van deze vzw kan het gemeentebestuur alleen maar toejuichen en als heel positief ervaren.  De vzw fungeert immers als spreekbuis naar de verschillende gemeentebesturen. Men wil een 4 – 5 tal evenementen organiseren met de bedoeling de buren beter te leren kennen en de lokale economie te promoten. De vzw biedt ook een platform aan waar bedrijven vacatures kunnen plaatsen om zo lokaal talent naar hun bedrijf te krijgen. Om deze vzw te steunen en het belang hiervan te erkennen treedt het gemeentebestuur toe tot de vzw Bosduin.

maandag 11 maart 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: