Opbrengst verkoop bibliotheekmaterialen

boekenmarkt3Op 2 september van vorig jaar, organiseerde de bibliotheek haar jaarlijkse boekenmarkt. De adviesraad van de bibliotheek wil terug, zoals de voorgaande jaren, de opbrengst van de boekenverkoop schenken aan een goed doel. Voorwaarde hierbij is: steun aan een Kapels initiatief en een onderwerp dat aanleunt bij de taken van de bibliotheek (literatuur; leesbevordering, cultuur, educatie, gemeenschapsvorming). Het college stemde in met de het unaniem voorgedragen voorstel van de adviesraad van de bibliotheek om het bedrag over te maken aan “Perron Geluk“, een project met Kapelse wortels (villa Kapella) en grotendeels bestaande uit Kapelse jongeren. Zij zullen de opbrengst gebruiken voor de aankoop van boeken, digitale media en aankleding.

donderdag 14 maart 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: