Openverklaring functie algemeen directeur en aanleg werfreserve

sollicitatieDe gemeenteraad nam akte van het ontslag van de algemeen directeur Sofie Claes en keurt de geactualiseerde benoemingsvoorwaarden goed. De betrekking van contractueel voltijds algemeen directeur wordt open verklaard door middel van aanwerving. De vacature zal bekendgemaakt worden conform de rechtspositieregeling. Het schepencollege zal kortelings de exacte datum voor het indienen van de kandidaturen en de timing en het verdere verloop van de selectieprocedure vastleggen. Voor de functie wordt een werfreserve aangelegd van kandidaten die geslaagd zijn in het aanwervingsexamen en dit voor een periode van twee jaar.

vrijdag 3 mei 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: