Stem Dirk & Koen #GewoonDoen

denkZondag trekken we met zijn allen naar de stembus voor de voor de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen. Onze lokale Open Vld afdeling schuift hiervoor 2 sterke kandidaten met een massa aan ervaring naar voren. Dirk Van Mechelen is niet alleen uw burgemeester maar heeft bovendien ondertussen ook al 31 jaar ervaring als parlementair op de teller staan. Bovendien was hij Vlaams minister bevoegd voor onder meer Economie, Ruimtelijke Ordening en Media. Maar vooral zijn bevoegdheid als minister voor Financiën en Begroting is bij velen bekend omdat hij voor het eerst in jaren Vlaanderen schuldenvrij heeft gemaakt. Momenteel zetelt hij in de federale Kamer van Volksvertegenwoordigers. Dirk duwt op 26 mei de lijst voor de federale kamer. Net achter hem staat Koen Helsen op de 1ste opvolgersplaats. Koen is huidig Kapelse schepen bevoegd voor onder meer ruimtelijke ordening, publieke ruimte, patrimonium, verkeersveiligheid, mobiliteit en sport. Hij zetelde in het Vlaams Parlement van 1999 tot 2004. Van 2006 tot 2012 was hij gedeputeerde voor de provincie. Vorig jaar zetelde hij in de Antwerpse provincieraad.In onze gemeente zijn er weinig of zelfs geen politici die betere adelbrieven kunnen voorleggen dan onze Kapelse Open Vld kandidaten. Bovendien blinken zij uit in daden en niet in woorden. Geen getwitter maar gewoon doen daar staan zijn voor. Mogen wij uw stem vragen voor onze 2 ervaringsrijke kandidaten? Gewoon Doen.

vrijdag 24 mei 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: