Heraanleg voetpaden

Het bestek en de gunningsvoorwaarden werden goedgekeurd voor de heraanleg van het voetpad aan de Hoogboomsteenweg en aan de Zilverenhoeklaan. Aan de Hoogboomsteenweg gaat het om het voetpad langs de oneven zijde tussen de Claessendreef en de Leeuw Van Vlaanderenlaan. Aan de Zilverenhoeklaan langs de even zijde van aan de Antwerpsesteeenweg tot aan nr. 16 zijnde de fietsdoorsteek. Aan de oneven zijde tot aan nr 25 . Afhankelijk van de aanbesteding en de beschikbaarheid van de aannemer zullen deze werken dit jaar worden uitgevoerd na het bouwverlof in augustus en september.voetpad

dinsdag 28 mei 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: