Pulptuur op 30 juni 2019 in het gemeentepark

pulptuur2019Opnieuw wordt het originele en gratis festival “ Pulptuur “ gehouden. Het gemeentepark zal opnieuw bruisen van de activiteiten en optredens van allerlei artiesten en groepen. Op zondag 30 juni 2019 wordt een stilstaan- en parkeerverbod ingevoerd op het Kerkplein en in de Oude Kerkstraat (vanaf de kerk tot aan de Kerkstraat). Tevens wordt er alle verkeer verboden tussen de gewestweg N11 (Dorpsstraat) en het Kerkplein & in de Oude Kerkstraat (uitzondering voor vergunninghouders). Ook wordt voor de goede gang van zaken een stilstaan- en parkeerverbod ingevoerd van donderdag 27 juni 2019 tem maandag 1 juli 2019 in de Dorpsstraat ter hoogte van de ingang van het gemeentepark.

vrijdag 28 juni 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: