Behaagactie 2019

natuurpuntHet college van burgemeester en schepenen heeft beslist om in 2019 deel te nemen aan de behaagactie van Natuurpunt. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Natuurpunt de actie ‘Behaag…natuurlijk!’, waarbij burgers tegen gunstige tarieven inheems en autochtoon plantgoed (bomen, haagpakketten en struiken) kunnen bestellen via het gemeentebestuur. In de even jaren organiseert het gemeentebestuur de boomplantactie, in de oneven jaren neemt Kapellen deel aan de behaagactie. In Info Kapellen van september wordt uiteengezet hoe men kan intekenen op deze actie. Levering plantgoed is voorzien voor eind november 2019.

dinsdag 2 juli 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: