Coco Jr. geeft aftrap van nieuwe reeks Parkconcerten

cocojrWe kennen hem nog van de toen immens populaire Dinky Toys. Donderdag 4 juli laat Coco Jr. met zijn band the All Stars de bomen swingen in het gemeentepark te Kapellen en mag alzo een nieuwe reeks Parkconcerten opstarten. Ook uw muzikale smaakpapillen worden geprikkeld door een kruidige cocktail van pop, rap, funk, R&B, reggae, soul en dance. Je bent morgen welkom voor dit gratis Engie – Parkies optreden vanaf 19u30 uur. Optreden start om 20u15 uur. Dranktickets kopen kan tot 23u00. De drank- en snacktogen – o.m. bier, wijn, frisdrank én cocktails – sluiten om 23u15.

woensdag 3 juli 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: