Accentsubsidies cultuurverenigingen 2019-2020

subsidie1In het subsidiereglement ter ondersteuning socio-culturele verenigingen 2014-2019, staat in artikel 7 dat er jaarlijks accentsubsidies kunnen verkregen worden. De accentpunten worden in samenspraak met het schepencollege vastgelegd en voor aanvang van het werkingsjaar aan de verenigingen bekend gemaakt.
Het schepencollege gaat akkoord om volgende accenten voor het behalen van accentsubsidies te gebruiken voor het werkingsjaar 2019-2020:
– Hanteren van een gedifferentieerd lidgeld; zijnde korting op het lidgeld voor maatschappelijk kwetsbare personen, personen die steun krijgen van het OCMW of die in aanmerking komen voor een verhoogde tegemoetkoming
– Deelname aan een gemeentelijke activiteit
– Samenwerking tussen jeugd- en cultuurvereniging

dinsdag 9 juli 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: