De Speelbabbel van Putte blaast 1 kaarsje uit

1 jaarDe Speelbabbel van Putte verwelkomde in september 2018 de eerste bezoekertjes. De eerste verjaardag wordt met een leuk feest gevierd op woensdag 11 september. Heb jij een kleine ukkepuk tussen 0 en 3 jaar? Kom en geniet van een stukje cake en een fijne babbel met andere (groot)ouders en ondertussen kunnen de kindjes zich uitleven in de speelhoek. Iedereen is welkom tussen 9u30 en 12u00. De Speelbabbel is gratis en reserveren is niet nodig. De Speelbabbel in Putte vindt iedere woensdag plaats van 9u30 tot 12u00 uur. Je kan ook elke woensdag komen speelbabbelen in het Centrum (9u30-11u30) of elke dinsdag in Hoogboom (9u30 tot 11u30). Er vinden geen Speelbabbels plaats tijdens schoolvakanties.

dinsdag 10 september 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: