Kunstenevenement Fort E van Kunstplatform Kappa


Onder het thema Fort E exposeren 30 kunstenaars volgens hun eigen visie nieuw artistiek werk: installaties, beelden, keramisch werk, foto’s, schilder- en tekenwerk in het Fort van Ertbrand aan de Oude Galgenstraat.Je kan er meer dan 60 kunstwerken bewonderen. De E van Fort E staat voor ecologie, environment en energie. Het kunstenevenement probeert een artistieke reflectie te zijn over de toekomst van onze aardbol en over hoe wij omgaan met de omgeving, met natuur en milieu. Fort E zoekt een kunstzinnig antwoord op de uitdagingen die op ons afkomen. Bezoek kan op vrijdag, zaterdag en zondag tot 22 september. Voor meer info klik hier.

woensdag 11 september 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: