Uit de gemeenteraad van maandag 21 oktober 2019


We onthouden uit de gemeenteraad van maandag 21 oktober dat de raad zijn goedkeuring gaf aan het invoeren van een fietsstraat in de Julien Breugelmansstraat (identiek aan Lucien Bevernagestraat) Het begin en einde van de fietsstraat zal worden aangeduid met de hiervoor voorgeschreven verkeersborden. Verder werd beslist om de overeenkomst met de Kringwinkel te vernieuwen zodat de werking ervan gegarandeerd blijft. Tot slot vermelden we ook nog dat het retributie- en huishoudelijk reglement van de Buitenschoolse Kinderopvang werd aangepast. Door extra inzet van personeel en ook door het opnemen van de kost van het 4 uurtje werden de tarieven verhoogd.

woensdag 23 oktober 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: