Rookvrije klassen: toekenning prijs


School Mater Salvatoris en meer bepaald de leerlingen van de eerste graad hebben reeds enkele jaren deelgenomen aan de wedstrijd ‘Rookvrije klassen’, georganiseerd door Logo Antwerpen. Onder de klassen die rookvrij blijven, werd steeds een grotere prijs gegeven door het gemeentebestuur en dit onder de vorm van zwemtickets. Alle leerlingen die rookvrij bleven kregen in het verleden een balpen of notaboekje (meestal door sponsoring). Ondertussen werd de actie ‘Rookvrije klassen’ omgevormd voor het eerste jaar naar ‘Bullshit Free Generation’. Ook dit jaar heeft Mater Salvatoris zich ingeschreven om deze actie tot een goed einde te brengen. Het college van burgemeester en schepenen beslist om de winnende klas van de leerlingen van Mater Salvatorisinstituut met 2 spoorfietsen te sponsoren voor een totaal van € 180,00 en dit in het kader van de actie ‘Bullshit Free Generation’.

dinsdag 3 december 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: