Openingsuren gemeentelijke diensten tijdens de eindejaarsperiode


Alle gemeentelijke diensten zijn gesloten op dinsdag 24, woensdag 25, donderdag 26 december, woensdag 1 en donderdag 2 januari.
De bibliotheek van Putte is gesloten van dinsdag 24 december tot en met vrijdag 3 januari. Ook de inlevergleuf is in die periode niet in gebruik.
De buitenschoolse kinderopvang is de eerste week van de kerstvakantie, van 23 tot en met 27 december, en op woensdag 1 en donderdag 2 januari gesloten. Op maandag 31 december wordt enkel in de voormiddag opvang voorzien (tot 12.15 uur).
Igean sluit het recyclagepark op dinsdag 24 (vanaf 12u00), woensdag 25, donderdag 26 en maandag 31 (vanaf 12u00) december en op woensdag 1 en donderdag 2 januari. Het is wél open op vrijdag 27 en zaterdag 28 december.
Het zwembad is gesloten op dinsdag 24, woensdag 25, donderdag 26 en dinsdag 31 december en op woensdag 1 en donderdag 2 januari. Tijdens de andere dagen van de kerstvakantie is het zwembad geopend volgens de schoolvakantieregeling.
Alle gemeentelijke diensten zijn op dinsdag 31 december gesloten om 12u30.
Alle gemeentelijke diensten zijn op maandag 13 januari uitzonderlijk gesloten vanaf 15u00. Er is die dag ook geen avondopening. De bibliotheek blijft die hele dag gesloten. Die dag is er ook geen naschoolse kinderopvang.

vrijdag 20 december 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: