Technisch beheer voor zes gemeentelijke gebouwen


Het schepencollege heeft een prijsvraag laten uitschrijven voor het technisch beheer van volgende gemeentelijke gebouwen: Basisschool Platanen; fuifzaal Eskapade; podiumzaal ’t Kerkske; hoofdbibliotheek aan het Dorpsplein; de kleedkamers aan de sportterreinen van de Kapelsestraat en de ondergrondse parking Watertoren. Op 7 oktober werden de lastvoorwaarden en gunningswijze voor de opdracht goedgekeurd. In het bestek staat de inhoud van de opdracht, namelijk om de kwaliteit & bedrijfszekerheid van de technische installaties in deze gebouwen te garanderen. Het betreft installaties van diverse omvang en techniciteit in gebouwen waar heel verschillende activiteiten plaatsvinden. De opdracht voorziet in periodiek technisch onderhoud en noodservice voor de komende 5 jaar (met mogelijkheid tot verlenging tot 10 jaar). Er werden 6 offertes ingediend. Na grondig nazicht, werd de opdracht door het schepencollege toegewezen aan de firma Veolia uit Brussel voor een bedrag van € 54.902,94 (incl. btw). De offerte van Veolia is regelmatig, behaalt de beste score op de gunningscriteria, de totale prijs is normaal en er werden geen abnormale eenheidsprijzen vastgesteld.

maandag 30 december 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: