Parkeerverbod in de René De Pauwstraat ter hoogte van het kruispunt met de Hoevensebaan

parkeerverbodAan de gemeenteraad zal ter goedkeuring een ontwerpreglement voor het invoeren van een parkeerverbod worden voorgelegd. Het betreft de zone vooraan rechts in de René De Pauwstraat (zijde Hoevensebaan). Aangezien auto’s er nu onrechtmatig parkeren, wordt over een afstand van 10 meter aan de kant van de pare huisnummers een parkeerverbod ingevoerd. Het parkeren op de rijbaan wordt er verboden en zal aangeduid worden door een wegmarkering (gele onderbroken lijn) op de boordsteen van het voetpad.

dinsdag 31 december 2019
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: