Massale belangstelling voor nieuwjaarsreceptie

njr20Vrijdag 3 januari werd het werkjaar van Open Vld Kapellen op gang getrapt met de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Deze kon rekenen op uitermate groot aantal aanwezige leden en sympathisanten. Gelukkig kon gebruik worden gemaakt van de nieuwe polyvalente zaal Lux want de vorige locatie ’t Bruggeske had niet iedereen een plaatsje kunnen geven. In zijn toespraak dankte voorzitter Bruno Kuylen iedereen van de afdeling die door zijn of haar engagement van de Kapelse Open Vld afdeling een van de grootste van Vlaanderen maakt. Vlaams Minister van Mobiliteit en Openbare werken gaf toelichting over haar beleidsdomeinen en kwam uitgebreid terug op de Nx. Zij deed hierbij het aanbod aan burgemeester Dirk Van Mechelen om zo snel mogelijk rond de tafel te zitten zodat kon onderzocht worden of tijdelijk al geen kleinere ingrepen de verkeersdruk in onze gemeente zou kunnen doen afnemen. Na de toespraken werd er met een natje en een hapje verder aan netwerking gedaan en kon iedereen met een tevreden gevoel huiswaarts keren.

maandag 6 januari 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: