Open Klimaatdebat Open Vld Kalmthout

kalmthoutOnze vrienden uit Kalmthout organiseren op donderdag 13 februari om 20u00 in het Strijboshof (Achterbroeksteenweg 69 2920 Kalmthout) een interessante avond omtrent het klimaat. Er zal een debat plaatsvinden tussen Willem-Frederik Schiltz (Open Vld) en Chris Steenwegen (Groen) o.l.v. moderator Luc Derijcke. Daarna komen enkele ondernemers uit de buurt aan het woord die hun businessmodel rond duurzaamheid gebouwd hebben: Niels De Caigny van PLNT en Tom Kockx van Het Kruisbos. Om af te ronden wordt er nog gemoedelijk verder gediscussieerd met een drankje erbij. Toegang is gratis en inschrijven is niet nodig. Meer informatie via deze link.

maandag 3 februari 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: