Mosselfestijn met de inzet van de hele blauwe ploeg

mos20Naar jaarlijkse gewoonte vond op zondag 9 februari het jaarlijkse Mosselfestijn plaats van de liberale verenigingen in zaal Verli. De storm kon de 265 deelnemers niet af remmen in hun komst naar dit uiterst gesmaakt eetfestijn. Naast zo’n 300 kg mosselen werden nog hel wat vol au vents en kindermenu’s klaar gemaakt door Pieter Kuylen en zijn keukenploeg. De bediening, oesterbar en toog werden zoals steeds met veel enthousiasme verzorgd door de mandatarissen bestuursleden. Met evenement werd nog maar eens aangetoond dat de Kapelse blauwe ploeg er als een blok ervoor gaat.

maandag 10 februari 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: