Willemsfonds Kapellen start op 18/2 met nieuwe reeks gespreksavonden

WillemsfondsDe Kapelse afdeling van het Willemsfonds start dit jaar een reeks gespreksavonden rond het thema “Achter de schermen van het beleid”. Met project wil men de leden en andere geïnteresseerden, bekend maken met de beleidsvoering in dit land, en met de protagonisten die daarin een rol spelen. Daar ook bedrijven een belangrijke rol spelen wordt gestart met de CEO van Aertssen Group, de heer Greg Aertssen. Hij komt ons vertellen hoe een klein familiebedrijfje uitgroeide tot een wereldspeler. En wat dat vergt aan kennis, engagement, werkkracht, durf en innovatieve gedrevenheid. En hoe men zich voorbereidt op de nieuwe uitdagingen in de wereld, zoals daar zijn de klimaatwijziging, de energietransitie en de digitalisering. Deze gespreksavond heeft plaats op dinsdag 18 februari 2020 om 20u00 in de bovenzaal van de Verli, Hoevensebaan 96 te 2950 Kapellen. Inkom gratis, maar graag inschrijven via wfkap@skynet.be

dinsdag 11 februari 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: