Parking Mastenbos – Oude Galgenstraat

parkingHet schepencollege gaat akkoord met de aanleg van een een bezoekersparking voor auto’s in de Oude Galgenstraat tegenover de toegang van het Mastenbos (aan de linkerkant – rijrichting Kalmthout). Momenteel parkeren bezoekers van het Mastenbos op een dolomietverharding achter het fietspad en haaks op de rijbaan. De huidige parkeerstrook oogt niet fraai, er ontstaan steeds grote plassen naast het fietspad. In samenspraak met het Agentschap Natuur en Bos (ANB) werd een schetsontwerp opgemaakt. De parking zal 54 parkeerplaatsen omvatten met één gezamenlijke in- en uitrit. De parkeervakken worden in grasbetontegels aangelegd en de rijloper in een waterdoorlatende verharding. ANB stelt haar grond ter beschikking en betaalt de kosten van de aanleg van de parking. De ontwerpkosten, de opmaak van een aanbestedingsdossier en de vergunningsaanvraag worden door de gemeente Kapellen bekostigd. Hiervoor werd studiebureau S.Bilt bvba uit Willebroek aangesteld tegen een vergoeding van € 12.705,00 incl. btw.

donderdag 19 maart 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: