Bijkomend onderzoek gemeentelijk mobiliteitsplan

planokDe oriëntatienota van het nieuwe mobiliteitsplan werd door studiebureau Vectris bijna afgewerkt (fase 1). In de synthesenota (fase 2) van het mobiliteitsplan worden verschillende scenario’s doorgerekend. Hiervoor zijn bijkomende verkeersonderzoeken nodig. Naast de tellingen die het Vlaamse gewest (Wegen & Verkeer) zal uitvoeren, dient ook een herkomst – bestemmings onderzoek; parkeer- en stationsonderzoek en tellingen uitgevoerd. Voor een deel van deze onderzoeken heeft het schepencollege opdracht gegeven aan studiebureau Vectris.

donderdag 26 maart 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: