Huur feestmateriaal

subsidie4Ten gevolge van de maatregelen van de federale en Vlaamse overheid om het coronavirus de wereld uit te helpen, dienden heel wat activiteiten (zowel in- als outdoor) tussen 14 maart en 3 april 2020 te worden geschrapt of opgeschort. Om de schade bij verenigingen of organisatoren, die feestmateriaal bij de gemeente huurden, te beperken, werd door de gemeente Kapellen beslist geen kosten aan te rekenen. Voor organisatoren die al een factuur betaalden, wordt het volledige bedrag terugbetaald. Organisatoren die al een factuur kregen maar ze nog niet betaalden, moeten dit ook niet doen. Zij die feestmateriaal huurden en waarvoor nog geen factuur werd opgemaakt, zullen ook niets ontvangen. Afhankelijk van de duur van de maatregelen bekijkt het gemeentebestuur of ook zij op haar beurt deze maatregel zal verlengen.

vrijdag 27 maart 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: